Prati nas

Šokantno

Nataša Bekvalac o presudi da se Severini oduzme sin: “Ništa strašnije nisam odavno čula, duboko sam se potresla”

Pop zvezda Severina Kojić izgubila je danas starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom, o kojem će se od sada starati otac Milan Popović.

Prema privremenoj meri sudije Opštinskog građanskog suda u Zagrebu Tee Golub, Severina će sina moći da viđa dva puta nedeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče, a osim toga, Popoviću će morati da plaća i alimentaciju.

Severini je među prvima javno pružila podršku pop zvezda Nataša Bekvalac, koja je i sama svojevremeno vodila sličnu bitku, priznav[i da ju je vest o oduzimanja starateljstva Severini ostavila bez teksta.

“Odavno ništa strašnije nisam čula, duboko sam potresena… I ja sam bila u procesu koji je bio jako stresan i koji ne može da se poredi sa stresom koji ona doživljava godinama, ali ja ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke iz koje je ispalo… Šta to treba da se desi?! Ja ne znam kakav je taj proces bio, šta je dokazano, šta nije dokazano, ali ja poznajem Severinu i smatram je predivnom osobom. Sigurno da je takva i majka svog jedinca. Ne znam šta treba da se dogodi da dete bude očupano od majke…” prenosi Pink.rs izjavu Bekvalčeve.

“Nekoliko puta smo pričale o tome, ali to su stvari gde ni ona ni ja nismo pevačice, samim tim te stvari nisu za novine… Tad smo samo dve žene, dve majke.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top