in

Novi Severinin menadžer ostao dužan novac pevačima?!


Novi menadžer Severine Kojić, Alen Ključe nije nepoznat u estradnim krugovima, no prema pisanju lokalnih medija, retki su oni koji o njemu imaju lepe reči.

Dubrovčanin koji je karijeru započeo kao turistički vodič, a sada sa svojom firmom Star Produkcija stoji iza nastupa velikih svetskih zvijezda u Hrvatskoj poput Andree Bocellija, Toma Jonesa, Anne Oxe i Michaela Bublea, preuzeo je karijeru Severine Kojić.

Ovo se desilo samo nekoliko meseci nakon što je pevačica okončala 20 godina dugu suradnju s Tomicom Petrovićem. O razlozima raskida s čovjekom koji joj je bio istinski odan nikada javno nije govorila.

Iako Ključu u javnosti nazivaju menadžerom on je, barem do sada, više delovao kao posrednik između izvođača i organizatora koncerata nego menadžer kojem u opisu posla stoji znatno više od samog dogovaranja nastupa, od brige o diskografiji, preko odnosa s javnošću, organizacije koncerata, osluškivanja tržišta do upravljanja finansijama.

Kada je reč o Severini, o odnosima s javnošću i dalje će brinuti njen dugogodišnji saradnik Davor Grgin, za booking je zadužena Antonela Belamarić, dok je Ključe preuzeo funkciju generalnog menadžera.

Svojedobno je bio menadžer Doris Dragović, Ivi Gamulinu Gianniju i Ivani Banfić koji su, tvrdi jedan dobro upućeni estradni znalac, ostali razočarani saradnjom s Ključom. „S nekima je imao nerazjašnjene finansijske odnose,“ tvrdi izvor Večernjeg lista, a istu priču potvrdila su i još dva eminentna imena domaće estradne scene.

„Ne znam o čemu pričate, to su sve dezinformacije. Nikome nikada nisam ostao dužan. Sad je Severina tu pa su odmah krenule neke priče, ali otvoreno mogu reći da ne postoji niko kome sam dužan. Radim s brojnim svetskim imenima, naša firma uspešno posluje, promet nam sve više raste što se može videti i iz izveštaja Fine. Takvi komentari verovatno dolaze od ljudi koji nisu srećni zbog naše saradnje,“ kazao je Alen Ključe dodavši kako bi volio da mu se dostave i konkretni dokazi protiv njega nisam mogao pratiti taj tempo.