Prati nas

Šokantno

Severina izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom

Sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru u korist srpskog biznismena Milana Popovića, koji će ubuduće samostalno brinuti o sinu, kojeg je dobio tokom braka sa pevačicom Severinom Kojić. Iako je dugo vodila bitku za starateljstvo, sin će, po odluci suda, od sada živeti sa ocem.

Ova odluka potpuno je šokirala Severinu, koja ne može da dođe sebi otkako je saznala da će sina morati da preda Milanu Popoviću, prenose hrvatski mediji.

Ova privremena mera praktično znači da bi Severina Kojić danas trebala sina da preda ocu, koji po odluci suda može da ga odvede u Srbiju ili na neku drugu adresu i dalje da brine o njemu.

Sudija u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti. Inače, Popović je za sedmogodišnjeg dečaka već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, a Severina tvrdi da je on to uradio bez njene saglasnosti i već je angažovala advokata u Srbiji da ispita ko je i pod kojim okolnostima njenom sinu, koji je državljanin Hrvatske izdao putnu ispravu Republike Srbije.

“Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju,” ispričala je Severina gušeći se u suzama.

Njen zastupnik, advokat Mate Matić, podneo je prekjuče krivičnu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede detetovih prava. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi “Matija Gubec”, koju dečak pohađa kada je bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba, dečak je bio traumiran i preporuka lekara bila je da ne ide u školu.

3 komentara

3 Comments

 1. Kola

  28. 11. 2019. at 18:54

  Pa zar nije zaradila dovoljno pa da se odrice pjevanje I golotinje u korist uzgajanja djeteta? Ostale zene moraju raditi alona brate.. Pare joj ise znace od djeteta a vidila da svasta moze bivsi ljubavnik

 2. lulu

  29. 11. 2019. at 08:19

  Doneti ovakvu odluku u po Zagreba na štetu majke Hrvatice u korist oca koji je iz Srbije i pri tome je majka najpopularnija pevačica u Hrvatskoj i jedna od najvećih zvezda na Balkanu, ne može da se donese tek tako. Nemoguće da je Milan mogao da korumpira sud u Zagrebu u tolikoj meri sa svim tim svedocima. Presuda je na 30 strana i to ima mnogo toga što mi ne znamo ali mislim da su ovde povređena prava deteta i da je sud zaštitio dete. Zvuči strašno, i svi žalimo što je izgubila starateljstvo ali sigurno da je napravila nešto veoma sporno oko usaglašavanja vastitih poslovnih obaveza i brige o detetu. Morala je da malo više bude kući, da bude više sa sinom, da smanji nastupe i sva moguća pojavljivanja na kojima je bila iz dana u dan. Niko ne osporava njenu profesiju, ali morala je više da bude koncentrisana na dečije potrebe. Detetu trebaju vršnjaci i neograničeno mnogo sati igre a ne putovanja po belom svetu i praćenje mame po koncertima ili da bude samo sa dadiljama u hotelskim sobama ili kući. Mislim da je sud presudio u korist dečijeg reda i mira i posvećenosti barem jednog roditelja u smislu školskih i vanškolskih aktivnosti. Dete je velika obaveza i nekada se profesija ne može baš 100% uskladiti sa tim. U ovom slučaju je dete baš trpelo odsutnost majke i zato ga je na žalost izgubila starateljstvo. Da bi ga vratila nazad morala bi dokazati da živi potpuno drugačijim porodičnim životom.

 3. lulu

  29. 11. 2019. at 08:29

  I da dodam. Milan kakav god da je (meni lično idu strašno na živce ta generacija šatro biznismena i kraljeva koječega)je shvatio tok misli suda i shvatio da ako želi dete nazad mora da bude apsolutno posvećen porodici i on je učnio sve da to ispoštuje. Preselio se u Zagreb, kupio kuću, preselio poslovne obaveze tamo i bavi se porodicom. Radio je tačno ono što je kod suda ocenjeno kao veoma pozitivno. Severina je išla logikom da niko majci ne može oduzeti dete i da je to Hrvatska i hrvatski sud i da to ne može da se desi. Generalno gledano i jeste bilo nemoguće ali ne odvesti dete u školu od polovine oktobra da bi ti se pojavljivalo u Arenama u ponoć je verovatno bila zadnja kap u čaši. Sud je to prepoznao kao manipulaciju javnosti sa detetom i kraj. To joj je bio baš glup potez. Na isti način je Madona igubila starateljstvo nad sinom kad je počela da ga voda po svetskoj turneji i kad je ocu pukao film zbog toga i dobio je starateljstvo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top