Severina tuži Milana za otmicu deteta, a on nju za nebrigu o sinu!

(foto: Instagram/severina)

Poslednje dve nedelje su izuzetno turbulentne za 4-godišnjeg Aleksandra, sina hrvatske pevačice Severine i poznatog srpskog biznismena Milana Popovića. 

Naime, kako prenosi Blic, Severina je u poslednje dve nedelje hrvatskoj policiji podnela dve krivične prijave protiv nekadašnjeg verenika. Prošle nedelje ga je prijavila za kršenje presude o viđanju i primopredaji njihovog sina, dok ga je ove nedelje tužila za otmicu deteta.

Međutim, i sam Milan je prethodne i ove nedelje išao u policijsku stanicu u Hrvatskoj kako bi nadležnima objasnio da je pokušao da stupi u kontakt sa majkom svog sina kako bi ga u dogovoreno vreme vratio, ali nije želeo da ga ostavi bilo kome na adresu, na kojoj je trebalo da ga vrati, budući da ona nije odgovarala na njegove poruke.

Osim toga, on je policiji podneo izveštaj o tome kako Aleksandar nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kada ga je preuzeo od pevačice, kao i da majku nije video duži vremenski period.

“Tačno je da sam podneo krivičnu prijavu protiv Severine zbog zapostavljanja deteta. Nadam se da će nadležne institucije ispitati sve ono o čemu govorim, jer za to postoje svi dokazi”, izjavio je Milan za spomenuti list.

Podsetimo, u domaćim medijima se u poslednja dva meseca nagađa kako je slavna pevačica bolesna, na osnovu svedočenja pojedinih izvora bliskih njoj i porodici Kojić, uz dodatak da u prilog toj priči govori i činjenica da ona već duži vremenski period nije aktivna kao pre na društvenim mrežama, osim što deli stare fotografije i snimke.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top