in

Severina već mesec dana u Zagrebu, razvod izvestan?!


Severina Kojić u Zagrebu je već mesec dana, a kako pišu srpski mediji, isto toliko se nije videla sa suprugom Igorom Kojićem.

On je navodno odlučio da je vreme da se razvedu, zbog konstantnih svađa.

„Igor i Seve već neko vreme nisu u dobrim odnosima, a sada ju je njegov advokat kontaktirao oko razvoda,“ počinje priču za SVET, izvor blizak porodici Kojić i nastavlja:

„Igor čak nije hteo ni sam da je zove jer zna da bi pokušala da ga odgovori, što se već desilo, a on je popustio samo zbog malog Aleksandra.“

Da sve bude još gore, priča se da je za vreme boravka u karantinu Seve uvredila Olju i Kebu.

„Oni su je dočekali i prihvatili oberučke. Navodno, Igor neće više da trpi njene ispade, pa su se na njegovu incijativu razdvojili na neko vreme,“ kaže izvor za SVET i pojašnjava situaciju.

„Ona se vratila u Zagreb, sama je provela rođendan, a nije ni demantovala priče da je pravila haos u Kebinoj kući dok je bila u Beogradu. Severina ne želi razvod i čeka da se Igor smiri, ali on više nema živaca za njene hirove,“ priča izvor.

View this post on Instagram

Srecan rodjendan, andjele moj.. ❤️ @severina

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Bio joj je desna ruka i u životu i u karijeri. Prihvatio je njeno dete kao svoje, ali nema više snage za tu histeriju. Sad mu je čak i roditelje uvredila. On se toliko naljutio da joj ni rođendan nije čestitao,“ kaže izvor.

„Dobra vest je što Severina sada viđa dete. Sa Milanom smirenije i pristojnije komunicira, a ko zna, možda ubedi Igora da krenu ispočetka. Sa njima je sve moguće, ali trenutno žive razdvojeno,“ završava izvor blizak porodici Kojić.