Šta su Kardashianovi radili 2014. godine

Porodica Kardashian izaziva nesvakidašnje interesovanje javnosti, te se tako danima prepričavaju dogodovštine vezane za život njenih članova. Mi vam donosimo nekoliko momenata o kojima se najviše pričalo 2014. godine.

Naslovna strana Paper magazina ( foto: Cheelgh )

Kim Kardashian je, bez sumnje, najpoznatiji član ove rijaliti porodice, a o njoj se podjednako piše bilo da je u pitanju novo fotkanje za prestižni magazin, način na koji je obukla dete ili jednostavno šta je obukla tokom šopinga.  Ovo je, bez premca, naslovna strana o kojoj se najviše pričalo ove godine. Kim je obećala da će srušiti Internet, a prilično smo sigurni da je u tome i uspela.

Khloe Kardashian ( foto: Morocco World News )

Khloe Kardashian je ove godine punila novinske stupce zbog veze sa French Montanom. Od maja do septembra se pisalo o njihovoj vezi, nakon toga o njihovom raskidu, a od novembra ponovo o vezi. Uspevate li da pratite sve ovo? (:

Kendall Jenner ( foto: The Stylecon )
Kendall Jenner ( foto: The Stylecon )

Kendall Jenner ili samo Kendall, kako insistira da je zovu, je ove godine napravila pravi mali bum u modnoj industriji. Ona je prošetala na 20-ak revija od Pariza, preko Milana do Njujorka.

Kylie Jenner ( foto: Examiner )
Kylie Jenner ( foto: Examiner )

Kylie Jenner je skrenula pažnju na sebe nakon što je uvećala usne što je skandalizovalo javnost budući da ima tek 17 godina. Međutim, tu je uskočila Kim i objasnila da je u pitanju samo dobar način šminkanja. Hmmm, uporedite slike pre i posle i sud donesite sami…

Kim Kardashian ( foto: Celebuzz )
Kim Kardashian ( foto: Celebuzz )

Ako ste pomislili da ćemo samo jednom spomenuti Kim naravno da ste se prevarili. Kim je pozitivno iznenadila sve i time što je dopustila svojoj ćerkici North West da dekoriše njenu skupocenu Hermes tašnu. Neke majke rane umetničke radove svoje dece stavljaju na frižider, ali samo ih Kim nosi sa sobom na ulici…

Kanye West i Kim Kardashian ( foto: Sonic Nation )
Kanye West i Kim Kardashian ( foto: Sonic Nation )

Ko bi ikad mogao i da pomisli da će reper Kanye West postati deo klana Kardashianovih? Ali i to se desilo i nema potrebe uopšte spominjati da je njegovo venčanje sa Kim bilo tema koja se prepričavala mesecima pre i posle tog ekstravagantnog događaja.

North West ( foto: Evoke )
North West ( foto: Evoke )

Kao i svako dete poznatih i North West je izazvala veliko interesovanje javnosti. Treba li, uopšte, navoditi razloge zbog kojih je mala North postala slavna i pre nego što je prohodala? Kada su ti roditelji toliko poznati, a još te oblače tako kako te oblače postaješ zvezda htela ti to ili ne. Ali, pošto je nasledila gene Kardashianovih ne sumnjamo da će im ikada zameriti na ovome…

Kourtney Kardashian ( foto: NY Daily News )
Kourtney Kardashian ( foto: NY Daily News )

Ni Kourtney Kardashian nije ove 2014. godine bežala od bliceva i kamera, ali svakako se najviše pričalo o žurki povodom rođenja deteta koju je priredila i to u pidžami. Ovo je dokaz da kod Kardashianovih nije baš uvek sve kao na modnoj reviji.

Šta li nam svi oni spremaju tek 2015. godine, kada se nagađa da je ex-Kardashian Bruce Jenner promenio pol i planira da snimi rijaliti o tome?

Povezane vesti