Prati nas

Dijanu Janković jurila policija u Njujorku?!

Šokantno

Dijanu Janković jurila policija u Njujorku?!

Izgleda da joj niko nije rekao da je ilegalno šetati ulicom van pešačkog prelaza.

Dijana Janković, koja od prošle godine insistira da je zovu Didi J zbog internacionalne karijere, umalo da završi u pritvoru u Njujorku – ni kriva ni dužna.

Pevačica, koja pokušava da napravi karijeru, rešila je da prošeta nove krpice po ulicama velegrada u kome trenutno boravi, no izgleda da joj niko nije rekao da je ilegalno šetati ulicom van pešačkog prelaza.

“Čekao sam autobus, kada sam video devojku sa šljaštećim crvenim čizmama i naočarima na glavi, iako je bio oblačan dan,” priča naš očevidac koji se našao na licu mesta.

“Pomalo izgubljena je tražila mesto gde bi mogla da se uslika, pa je rešila da to učini na sred veoma prometne ulice u Njujorku. Posle nekoliko fotografija, saobraćajac je primetio i krenuo da joj maše i juri za njom, ne bi li joj napisao kaznu. Ipak, uspela je da mu pobegne,” kaže naš izvor i dodaje kroz smeh: “Imala je kondiciju, uprkos velikim štiklama na kojima je bila.”

Naša redakcija probala je da proveri ove navode, no na brojeve telefona koje imamo niko nam nije odgovarao. Inače, prošle nedelje otkrili smo da je Dijanin prvi singl na engleskom jeziku zapravo obrada već postoje pesme meksičke pevačice, koju su radili Rumuni.

3 komentara

3 Comments

 1. lulu

  15. 02. 2018. at 10:53

  Ma ovo su gluposti, nego kako ona kotira u USA, zna li ko?

 2. Fevy

  15. 02. 2018. at 13:36

  She’s international diva haha

 3. Lol

  15. 02. 2018. at 22:57

  Joj kako je ona ruzna nedo bog da je sretnem bez te teske sminke ju ju bio bi sok

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top