Search
Close this search box.

Najbolje svađe u 2014. godini!

Bilo da se vole ili raskidaju, venčavaju ili razvode, druže ili hejtuju, poznate ličnosti uvek nalaze način da ostanu u centru pažnje. Priznaćete, najzabavniji su kada se svađaju. Zato smo za vas sastavili 10 najzanimljivijih celebrity svađa, koje su obeležile ovu godinu.
#1 JELENA KARLEUŠA VS DARA BUBAMARA #TeamDara vs #TeamKarleusa.

Gostujući u jednoj emisiji, kao modni kritičar, Jelena Karleuša za svoju nekadašnju prijateljicu, izjavila je: „Kada vidim Daru Bubamaru meni je u glavi samo jedna stvar – Radojka! Radojka, kako se zove, tako izgleda, tako se ponaša, tako se i oblači.“ Tom prilikom, za Seku Aleksić i Daru Bubamaru rekla je da su robusne građe.

karleusa_prva

Plavokosa Novosađanka, naravno, nije ostala dužna. Ona je odmah, vrlo vulgarno, izjavila: „Pa znaš kako se kaže, rđavom k i dlaka smeta“. Čak je i zapretila tužbom: „Odlučila sam da je tužim (Jelenu Karleušu, prim.aut) zbog toga što je od mog muža ukrala melodiju za pesmu “Krimi rad…“

Jelena Karleuša i Dara Bubamara iz perioda kad su se družile
Nekadašnje prijateljice, sada ljute rivalke.

To je posebno razbesnelo Jelenu Karleušu, koja je u seriji tvitova, između ostalog, napisala da bi Dara volela da ima takav hit, da je loše odrađeni patuljasti tajlandski tranvestit, dok je Dara uzvratila da je Karleuša koza koja mekeće u svom toru i da ne želi dalje da je komentariše.

#2 KATY PERRY VS MILEY CYRUS

miley-cyrus-katy-perry-kiss
Rat zbog poljupca.
Sve je počelo gostovanjem Katy Perry u australijskom jutarnjem programu, kada je ispričala da je bila iznenađena poljupcem, o čemu smo već pisali“Prišla sam da je poljubim prijateljski, kao što rade drugarice, kada je ona krenula da mi gura jezik u usta! Tada sam se odaljila,” ispričala je Katy, a onda se našalila: “Bog zna gde je sve taj jezik bio. Ne znamo! Na lošem je glasu!” Jezičara kakva jeste, Miley Cyrus joj je odgovorila na Twitteru oštrom opaskom: “Devojko, ako se brineš o tome gde su bili jezici, dobro je što je tvoj bivši sada BIVŠI pošto svi znamo gde je TAJ jezik bio.” #3 ACA LUKAS VS SAŠA MIRKOVIĆ
Samo poziva na ljubav! (foto: Novosti)
Samo poziva na ljubav! (foto: Novosti)

Folk pevač Aca Lukas i estradni menadžer Saša Mirković godinama su uspešno sarađivali, međutim u poslednje vreme njihovi odnosi su se pogoršali. Poznati menadžer i visoki funkcioner SNS-a nedavno je izjavio da je za koncert Ace Lukasa prodato samo 13.000 karata i da mu pevač duguje preko 28 miliona dinara.

Na ove optužbe Aca odgovara saopštenjem za medije u kom Sašu naziva laživom, psihopatom i hohštaplerom.

#4 CHARLIE SHEEN VS RIHANNA

charlie-sheen-rihanna
Charlie i Rihanna.

Razlog za svađu bio je taj što je Rihanna potpuno izignorisala verenicu poznatog glumca, Brett Rossi, koja je želela da je upozna u jednom restoranu. Nakon toga, Charlie je krenuo sa vređanjem pevačice na svom Twitter nalogu objašnjavajući šta se desilo i nazivajući je seljančurom, lažovom, idiotom,poručujući da ne zna da se ponaša kao javna ličnost, a da joj je pink perika smešna!

#5 DIJANA JANKOVIĆ VS JELENA KARLEUŠA

Vile, bazeni, liftovi, Versace i siromaštvo! (foto: Arhiva)
Vile, bazeni, liftovi, Versace i siromaštvo! (foto: Arhiva)

Pop pevačica Dijana Janković, iako još na početku svoje karijere, već se našla u nekoliko estradnih sukoba. Naravno, gde su sukobi tu je i Jelena Karleuša. Ubrzo nakon što je u jednoj emisiji televizije sa nacionalnom frekvencijom emitovan prilog o kući Dijane Janković, Karleuša se oglasila na Twitteru, tom prilikom napisavši: “Vila sa lifrom, vaze, ‘ermes’, svaki niko to može imati, ali životni uspeh se ne može kupiti”, čime je ovaj sukob započeo.

Revoltirana Dijana Janković, napisala je poduže otvoreno pismo koleginici, u kom, između ostalog, navodi: “Ne znam koji je to poriv da Dotična godinama napada bolje, bogatije i uspešnije od sebe. O čemu se radi? Boli je moja vaza pa me je nazvala šušom? Ne razumem. Pa ta ista Dotična je tokom četiri meseca braka sa prvim suprugom, kada je jedino i imala para, pričala po medijima o vilama, dijamantima, brilijantima…” Tom prilikom, Dijana se osvrnula i na “bazenčić od dva kvadrata”, kao i činjenicom da bi otišla na Karleušin nastup u Crnoj Gori, ali da isti ove godine nisu u toj zemlji zakazani.

#6 LADY GAGA VS MADONNA

U ratu zbog godišnjice pada Berlinskog zida!
U ratu zbog godišnjice pada Berlinskog zida!
Madonna Lady Gaga žele da održe nastup na 25. godišnjici pada Berlinskog zida, a prema pisanju Daily Stara, pop zvezde su kategorične: obe žele da nastupe prve, ili uopšte neće nastupiti! “I Madonna i Gaga očajnički žele da njima bude ukazana čast da nastupe na godišnjici obeležavanja završetka Hladnog rata. Obe misle da su svojim dosadašnjim dostignućima to zaslužile, a do tada bi i trebalo da imaju nove albume, tako da bi im to bila sjajna promocija”, kaže izvor blizak organizaciji godišnjice. #7 DEMI LOVATO VS SELENA GOMEZ
Više nisu najbolje drugarice! (foto: Celebuzz)
Više nisu najbolje drugarice! (foto: Celebuzz)

Pevačica Demi Lovato napokon je progovorila o razlozima prekida prijateljstva sa njenom nekadašnjom najboljom drugaricom Selenom Gomez, gostujući u emisiji Watch What Happens Live.

Naime, Demi nije mogla da izbegne pitanje voditelja Andy Cohena zašto je otpratila Selenu na Twitteru prošlog meseca. “Mislim da je to jedan od onih trenutaka kada se ljudi promene i udalje jedni od drugih!”, bila je kratka Demi.

#8 AMANDA BYNES VS TABLOIDI

Problematična glumica u sve gorem stanju (foto: GC Images)
Problematična glumica u sve gorem stanju (foto: GC Images)

Glumica Amanda Bynes je putem Twittera objavila rat tabloidima! U intervjuu za magazin In Touch je navedena izjava Bynesove u kojoj tvrdi da je “neko ugradio mikro-čip u njenu glavu kako bi joj čitao misli” i da “zahteva po dolar dnevno od osobe koja joj je to učinila”.

Bynesova je na Twitteru napisala “Tužiću In Touch zbog objavljenih neistina o meni! Nisam luda i ovakve laži me povređuju. Ja sam zapravo jako pametna osoba”. #9 KATY PERRY VS TAYLOR SWIFT
Taylor je na vrhuncu svoje karijere (foto: Billboard)
Taylor tvrdi da je Katy prva započela svađu. (foto: Billboard)
U momentu kada je objavljeno da će Katy Perry biti zvezda koja će zabavljati publiku za vreme poluvremena na Super Bowlu 2015. godine, pevačica je odmah zaposlila producenta Baza Halpina da producira ceo šou, a on je rado pristao na ovaj posao.  Sa druge strane, Taylor koja je sarađivala sa Bazom na Red turneji prilično je besna što će baš on da producira ovaj spektakl, pa mu je postavila ultimatum – ukoliko nastavi saradnju sa Katy Perry, njih dvoje su završili. #10 NEDA UKRADEN VS ANA BEKUTA
Pevačica je pantalone "zaboravila" kod kuće (foto: novosti)
Pevačica je „slučajno“ prozvala koleginicu. (foto: novosti)

Dok je Neda Ukraden ponosno pričala kako je svoju karijeru u potpunosti sama izgradila, sasvim slučajno je izvređala svoju koleginicu Anu Bekutu.

Mnogo sam srećna. Meni ne treba ni mlad muškarac da bih procvetala, ni sponzori i raznorazni ministri da me guraju u leđa. Ja sam to za ovih 45 godina pokazala i dokazala sama, svojom pameću, talentom, uz pomoć publike i dragog Boga” rekla je Neda u emisiji Premijera.

Gordana-Nadežda Polić (foto: Facebook)
Gordana-Nadežda Polić (foto: Facebook)

Ana nije odgovarala na pozive, ali zato se javio njen partner Milutin i izjavio kratko “Konsultovao sam se s Anom povodom Nedine izjave. Ne zanima nas da komentarišemo šta je pričala.”

Sada kada ste pročitali sve najzanimljivije svađe u ovoj godini, da li je, prema vašem mišljenju, neko pobedio u svađi i ko? Na čijoj ste vi strani?

POSLEDNJE VESTI