Ispovest Tijane Ajfon sa klinike za odvikavanje od kokaina

(foto: Instagram/ticamaksimovic)

Nekadašnja rijaliti zvezda Tijana Ajfon je, po izlasku iz Parova, veoma brzo krenula stranputicom prilikom sudaranja sa realnošću izvan rijalitija, a sve to je kulminiralo odlaskom na privatnu kliniku na kojoj se trenutno leči od kokainske zavisnosti. 

“Svaki početak je težak, pa tako i ovaj moj. Odlučila sam da do kraja života ne uzmem ništa što ima veze sa narkoticima. Veoma mi je stalo da radim na svojoj budućnosti i da brinem o svom zdravlju, što do sada nije bio slučaj, jer sam krenula stranputicom”, započela je svoju priču za Alo Tijana Maksimović. “Kokain sam prvi put probala iz zabave, nesvesna šta radim. Svaki sledeći put sam poželela da konzumiram ponovo, ali sam zbog svega odlučila da prestanem sa tim.”

(foto: Instagram/ticamaksimovic)

U nastavku intervjua Tijana je opisala na koji način protiče postupak odvikavanja. “Svakog dana vreme provodim sa timom stručnjaka. Po nekoliko sati sam kod psihijatra, razgovaramo o svemu i kako treba da reagujem kada sledeći put dođem u iskušenje da probam kokain. Ponosno mogu da kažem da više nikada neću uzeti bilo koji narkotik ili nešto tome slično. Odlično znam da ne možete da se navučete na ovu vrstu supstance, ali svakako može da vam pređe u naviku da ga stalno konzumirate. Meni su psiholozi pomogli da se sada bolje osećam i da pronađem sebe. Nije mi lako ali imam podršku prijatelja, koji takođe sa mnom proživljavaju pakao, zbog povremenih gluposti koje pravim jer se borim sa sobom.”

Za kraj, Ajfonka se prisetila i šta ju je to privuklo konzumiranju ove opasne droge, iako je znala da je to polako ali sigurno vodi u smrt. “To je bilo u noćnom izlasku, alkohol, prijatelji i dobra atmosfera su me naveli na to. Rekla sam: ‘Hoću samo jednom da probam, da vidim kako deluje’, a potom sam svaki sledeći put želela ponovo. Stvara neki specifičan osećaj, koji kod ljudi postiže da se osećaju lepo i energično. Međutim, dešavalo mi se da uradim stvari ili izgovorim reči koje da sam bila strejt ne bih. Daleko od toga da sam postala narkomanka ili nešto slično tome, ali sam bila na dobrom putu da mi kokain postane prva jutarnja kafa.”

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top