Prati nas

Šokantno

Tijana Ajfon otkrila broj muškaraca sa kojima je spavala

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Tijana Ajfon je u emisiji Goli život, koju vodi Milomir Marić, otrila sa koliko je muškaraca spavala u rijalitiju Parovi. I to samo u ovoj sezoni.

Starletu iz Popinaca su optužili da je spavala sa Markom Petrovićem i Urošem Ćertićem a da je potom otišla i u postelju Ružice Veljković, sa kojom je ranije bila u vezi. Ona je prvo negirala da se to dogovilo, ali kada joj je Marić rekao da imaju snimak kao dokaz, ona je popustila i otkrila da je imala odnose sa dvojicom ukućana vile.

“Neću o tome da pričam, to je bila samo avantura. Neću više da se dovodim u takvu situaciju, niti ću da govorim o vezama jer napolju imam nekog ko me voli”, rekla je Ajfonka, koja je u prošloj sezoni imala seks i sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

3 komentara

3 Comments

 1. fafa

  14. 12. 2015. at 15:06

  Boze sacuvaj kakva je nezelim da vrjedjam majmune jer su majmuni dosta ljepsi .. jadno kad si pored tolikih operacija opet ruzna .. uzalud bacila pare .. a i jadan onaj ko tebe voli usrecio se

 2. kleo

  14. 12. 2015. at 16:53

  “starletu iz Popinaca” procitam i umrem od smeha.
  popinci kraj haj nehaja….tako uostalom ova i izgleda….kao iz nekog crtanog filma. e, srbijo srbijo, ko sve dobija medijski prostor…

 3. djordje

  27. 12. 2015. at 09:24

  ona je imala samo dva sexa,pa da jeste prvi sa fudbalerima a drugi sa navijacima crvene zvezde

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top