Tijana Ajfon uhapšena zbog prostitucije, čamcem ušla ilegalno u Bosnu

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine.

Kako saznajemo, Tijana Ajfon je pokušala ilegalno da pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku. Starleta je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju.

Kako prenosi Srpska info, u velikoj akciji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske uhapšeno je 35 osoba zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije. Prilikom pretresa uhapšeno je 16 osoba od zatečenih 35.

Prema nezvaničnim informacijama okupljanje je upravo organizovala Tijana Ajfon, za koju se sumnja da je ilegalno ušla u BiH preko reke Drine.

“Tom prilikom policija je oduzela 14 paketića sa 46 grama kokaina, devet komada medicinske droge, devet pištolja raznog kalibra, jedan gasni pištolj, tri pancira i preko 10.000 evra (20.000 maraka) u različitim valutama,” pojasnio je izvor Srpskainfo.

On dodaje da su uhapšeni članovi kriminalne grupe i to A. G, P. S, Ž. S, R. S, R. D, S.S, S. P, D. P, Z.Ć, V. K, S. M, M. T, E. H, Ž. V., svi državljani BiH, T. M. (Tijana Maksimović) iz Srbije i A. B. iz Slovenije.

Inače, starleta se oglasila na Instagramu, gde je demantovala ovu informaciju.

“Ljudi ne čitajte gluposti. Hvala Bogu zdrava prava. Je l’ vas toliko boli moja sreća!?” napisala je Tijana, ne navodeći o kakvoj sreći je reč.

Ajfon je početkom ove godine bila u centru skandala kada je na koncertu Nataše Bekvalac napravila haos zbog mesta, prenosi Blic.

Tijana Ajfon je bila i u žiži interesovanja kada se u jutarnjem programu na televiziji “Pink” posvađala sa Jovanom Marićem i rekla mu da je pedofil. Ono što je izazivalo pažnju jeste i Tijanino obrazovanje.

Naime, Tijana Ajfon je bila srećna kada je upisala državni fakultet, ali šok je ubrzo usledio. Iz te akademske ustanove naredili su joj da ne govori gde studira jer bi time diskreditovala ugled tog fakulteta.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI